Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
25 maj, 2023

Ett gott samarbete med MAX Burgers

Vi är glada över att meddela att vi fick äran att samarbeta med MAX Burgers och leverera en byggskylt för deras senaste restaurangprojekt i Nykvarn. Restaurangen kommer att öppna innan sommaren och ligger längs E20, söder om Stockholm. Det har varit mycket uppskattat från vår sida att få vara en del av detta projekt och att leverera efter MAX Burgers vision.

Det hela startade med en förfrågan från MAX Burgers, som sökte en pålitlig partner för att skapa och installera deras byggskylt. Vår expertis sträcker sig långt tillbaka i tiden och har gjort oss till en pålitlig aktör inom branschen och vi satte omedelbart i gång med att utforma byggskylten efter MAX Burgers vision och krav.

”Vi drar gärna nytta av vårt omfattande nätverk av kontakter och att berätta att vi också kan ta oss an byggskyltar är en spännande möjlighet. Det stärker vår position som helhetsleverantör. Vi är glada över att kunna erbjuda vår expertis och resurser för att säkerställa framgångsrika skyltprojekt av olika slag.” Säger Olof Viklund, CEO.

Vi har noggrant följt MAX Burgers krav och koncept för att uppnå det önskade resultatet. Genom att följa deras riktlinjer och vision har vi skapat en byggskylt som på bästa sätt representerar deras identitet. Vi har också prioriterat säkerhet, materialkvalitet och hållbarhet genom att noggrant välja högkvalitativa material för en långvarig och pålitlig skyltlösning. Vi har också ombesörjt skyltlovsansökan samt själva monteringen. Vid monteringen har vi använt oss av säkra och högkvalitativa byggställningar för en stabil och pålitlig installation.

 


”Vårt erfarna team arbetade nära tillsammans med MAX Burgers för att noggrant planera varje detalj. Vi tog hänsyn till deras önskemål och behov, och nu står en framträdande skylt i Nykvarn som tydligt representerar MAX Burgers varumärke och värderingar.” – Andreas Forsfjäll, Development Manager.

 

Vi är stolta över slutresultatet när vi ser byggskylten stå vid MAX Burgers nya etablering. Den symboliserar vårt engagemang för att vara helhetsleverantör och samtidigt erbjuda högkvalitativa produkter som hjälper våra kunder att synas och sticka ut. Kontakta oss idag för att lära dig mer om våra skräddarsydda byggställningar och hur vi kan hjälpa dig att förverkliga ditt nästa projekt.

Kontakta oss