Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
24 juni, 2024

Lys upp dina reklamytor i stadsmiljöer

Zone Systems har under några år utvecklat en ny typ av stadsvitrin för publika miljöer. Produkten säljs nu på marknaden och kan anpassas efter kundens behov av budskapsmaterial. Senaste leveransen gick till Finland.

 

Stadsvitriner är stryktåliga och klarar både väder och vind samt påverkan från människor och fordon. De kan också användas som menytavlor i Drive Thru inom fast food-segmentet.

Andreas Forsfjäll, utvecklingschef på Zone Systems, berättar:
– Vi har levererat hundratals stadsvitriner genom åren och lärt oss vad som krävs för att de ska hålla länge. Vår nya stadsvitrin är anpassad för olika typer av budskapsmaterial, från backlit till papper och textilier. Det är viktigt att välja material som gör det enkelt att byta budskap, och vi kan kundanpassa vår baskonstruktion. Vi informerar även om CO2-utsläppen för varje produkt, vilket gör oss unika. Vi investerar kontinuerligt i vår produktionsanläggning i Vadstena för att vara en stabil och flexibel partner.

– Det känns bra att tillverka dessa i vår egen produktion och visa att vi har en konkurrenskraftig produkt, säger Göran Greus, plats- och produktionschef på Zone Systems. Den senaste leveransen gick till en partner i Finland. Stadsvitrinerna kommer att lysa upp budskapen och erbjudandena framöver på ett bra sätt, även under årets ljusa timmar.

Har du behov av en ljuslåda i publika eller utmanande miljöer? Kontakta oss på Zone Systems så hjälper vi dig.

 

 

Läs mer om våra Ljuslådor & ljustavlor

Bild: HARJULAN SETLEMENTTI

Kontakta oss