Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
25 april, 2023

Ny skräddarsydd produkt! Spana in vår Walking Board

Vi vill presentera en nyhet som vi skräddarsytt efter vår kunds önskemål. Vi är mycket nöjda med att vi på kort tid hunnit med att designa, producera och leverera till kund med ett så lyckat resultat. Det handlar om en Walking Board. En skylt med tryckt kommunikation – som bärs på ryggen.

Vår kund kom till oss och berättade att de var i behov av en produkt som skulle bäras på ryggen och förmedla en av deras kampanjer. De skulle lansera en nyhet om att de startat med frukostservering vid sin restaurang. Till lanseringen ville de ha en budskapsbärare som kunde bäras på ryggen och sticka ut för förbipasserande människor och potentiella kunder. Produktbeställningen innebär att de skulle vara få antal och den behövde levereras på kort tid.

”Från det att förfrågan kom in och till vi skickade i väg våra produkter med bud tog det 4 veckor. Vilket får anses vara väldigt snabbt jobbat när det innebar att framställa en helt ny produkt.” Säger Olof Viklund, VD.

Produktutvecklingsteamet tog fram två prototyper som förslag. En som var belyst med integrerat batteripack och en som var obelyst (och därmed lättare i vikt) vilket sedan också blev kundens slutgiltiga val.

Vår utvecklingschef Andreas Forsfjäll berättar mer om produktutvecklingen.

 

”Vårt team går i gång på den här typen av specialbeställningar och blir genast peppade på att hitta lösningar och olika alternativ. Vi är specialister på alla slags skyltar, så vi har en mycket samlad kompetens om best practice. Vi vet vilka svagheter som vi måste ta i beaktande vid utveckling av en ny produkt. Walking boarden är ett väldigt bra exempel på detta.” 

Walking boarden har två ytor för kommunikation och de är i olika storlek på fram- och baksida. Vår konstruktör valde att använda sig av en av våra smalare profiler för att få den dubbelsidig. Men också för att behålla stabiliteten och för att få den lättare i vikt.

”Att få fram två skräddarsydda lösningar på kort tid säger en del om hur snabbfotade vi är i och med att vi har en egen produktionsanläggning. Vi kan framställa små volymer på specialgrejer utan problem.” Andreas Forsfjäll.

Kontakta oss