Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
3 maj, 2021

Tillväxt inom segmentet bygg och fastighet

Senaste åren har Zone Systems haft en tydlig strategi att växa med breddat erbjudande men också inom nya segment. Satsningen på vad som företaget kallar fasta skyltar (fasadskyltar, flaggskyltar, skärmtakskanter mm) har fallit sig väl ut och företaget har hittat nya affärer. Likaså har företaget växt inom segmentet bygg och fastighet där ROL Fredbergs är ett bra exempel. ROL Fredbergs arbetar med inredning och byggentreprenader mot segment som retail, café och restauranger. Zone Systems hjälper ROL Fredbergs med skyltar för entreprenader för att avgränsa arbetsytor med exempelvis vepor men även i själva utförandeprocessen med bla fasadskyltar i olika utföranden, metalldekorer på fasader, och dekalering och foliering på de fastigheter entreprenaden gäller. Bolaget har redan utfört flertalet projekt senaste året och många fler finns i orderstocken.
– Zone Systems är en professionell och kompetent partner vad gäller all typ av skylt. De hjälper oss med skyltning mot våra kunder i de olika delarna i ett bygge. De är lösningsorienterade, engagerade och vår trygga högra hand inom detta område, säger Rickard Fredberg på ROL Fredbergs.

I många av de projekt som Zone Systems har tillsammans med ROL Fredberg innehåller projektering men också mycket konstruktionsarbete för att anpassa produkterna för fastigheterna. Förfrågningarna ställer höga krav på kompetens och lösningsorienterat arbete. Andreas Forsfjäll, produkt och projektchef på Zone Systems vidareutvecklar.

– Projekten spänner sig många gånger över ett brett spektrum av produkter och innebär att vi som skyltleverantör får ta ansvar från idé till leverans. Många skyltar, skärmtak och infästningar kräver noggrann projektering så att nya konstruktioner stämmer väl överens med övriga element på fastigheten. Vi kan vara väldigt snabbfotade och lösningsorienterade när vi har konstruktionskompetens internt och dessa typer av projekt medför att alla kompetenta medarbetare i konstruktion- och utvecklingsteamet får bidra vilket är väldigt stimulerande. Det känns också kul att satsningen på vårt breddade erbjudande och satsningen mot segmentet bygg och fastighet har burit frukt. Vi tror att vi har en plats på marknaden för detta segment och kan leverera ett kvalitativt och flexibelt helhetserbjudande.

Kontakta oss