Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
20 oktober, 2021

Andreas ny delägare i Zone Systems

Zone Systems fortsätter bygga sitt bolag som en professionell partner för helhetslösningar inom skyltar och visuell kommunikation. Andreas Forsfjäll Produkt- och projektchef på företaget är ny delägare i bolaget sedan i somras.

– Vi är mycket glada att se Andreas utöka sitt engagemang i Zone Systems genom rollen som delägare. Andreas är en handlingskraftig och kompetent Produkt- och projektchef och Zone Systems har utvecklat sitt erbjudande sedan Andreas anställdes på bolaget. Vi ser framemot att ha Andreas med på vår fortsatta tillväxtresa”, säger Lina Ådin, vvd för Treac AB och styrelseordförande i Zone Systems.

Andreas har tidigare erfarenhet av att driva bolag och arbetat med flera av Zone Systems kunder inom inredningsbranschen.
Idag ansvarar Andreas för företagets erbjudande, produktutveckling och projekt och har varit med och lagt grunden för bolagets satsning på fasta skyltar.

– Det känns mycket hedrande och stimulerande att få chansen att arbeta långsiktigt med Zones tillväxt som delägare. Jag tror starkt på bolagets erbjudande och den position vi tagit på marknaden som helhetsleverantör av skyltar och visuell kommunikation. Vår strategiska satsning på fasta skyltar har burit frukt och vi har en spännande framtid framför oss.

Utöver Andreas delägarskap har också Olof Viklund, VD och delägare utökat sitt innehav och Andreas och Olof äger nu 25% av aktierna och resterande 75% ägs av investmentbolaget Treac AB.

 

Kontakta oss