Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
20 oktober, 2021

Zone gör lantbruksmaskiner synliga

Sedan en tid tillbaka är Zone Systems leverantör av olika skyltar till det familjeägda och internationella lantbruksföretaget Väderstad. Väderstad tillverkar lantbruksmaskiner både inom såteknik och jordbearbetning. Företaget har återförsäljare världen över som har behov av att kommunicera och marknadsföra produkterna och det är här Zone Systems kommer in i bilden.

– Ta i så det håller var ett uttryck som myntades av vår grundare Rune Stark. Det stämmer också väl in på Zone Systems som har lång erfarenhet, egen svensk produktion och levererar produkter och service av riktigt bra kvalitet. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete, säger Christer Sigvall, Marketing Project Manager på Väderstad.

Leveransen av skyltar som skickats till flera av jordens kontinenter innehåller belysta pyloner för utomhusbruk som är 3 meter höga och olika belysta fasadskyltar som tillverkas i bolagets produktionsanläggning i Vadstena. Utöver detta levererar Zone olika typer av tryckta väggskyltar.

– Vi är hedrade att få leverera till ett så anrikt företag som Väderstad. Och det är extra roligt att få leverera skyltar i det produktsegment som vi satsat på de senaste åren. Vi ser framemot fortsatta leveranser och ett gott samarbete, avslutar Patrik Lejeborg, Key Account Manager på Zone Systems.

Kontakta oss

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.