Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
22 juni, 2021

Zone Systems skriver avtal med Axfood

Zone Systems fortsätter stärka sin position på marknaden som helhetsleverantör av skyltar. Bolaget har skrivit avtal med Axfood, en ledande koncern i Sverige inom dagligvaruhandeln, gällande ett antal skyltprodukter. Axfood har en unik bolagsfamilj med varumärken som Willys, Hemköp, Eurocash, Axfood Snabbgross och Dagab med över 11.000 medarbetare. Avtalet innefattar bland annat olika modeller av gatupratare och ställ.

Skyltprodukterna som är specialanpassade för Axfoods olika varumärken produceras i den svenska produktionsenheten i Vadstena. I produktionen sker bland annat kapning, bockning, svetsning, stansning och lackering.

Närproducerat medför många fördelar för bolagets kunder men också samhället vi lever i. Maria Tedestedt, Key Account Manager på Zone Systems utvecklar.

– Det känns kul att få förtroendet av Axfood att bli deras leverantör. Och det känns extra stimulerande att vi kan använda en av våra viktigaste konkurrensfördelar, en egen svensk produktion, i detta samarbete. Eftersom det mesta görs inhouse kan vi vara flexibla och snabbfotade. Vi kan belägga vår produktion och bidra till att ge människor ett arbete att gå till. Det ska bli ett nöje att fortsätta resan tillsammans med Axfood.

Kontakta oss