Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
8 februari, 2021

Ny kund inom trafikreklambranschen

Scania är en världsledande leverantör av transportlösningar i mer än 100 länder. Med alltifrån bussar och lastbilar för tunga transporter till ett omfattande produktrelaterat tjänsteerbjudande. Scania levererar många gånger bussar till sina kunder med förmonterade skyltar vars syfte är att kommunicera ett budskap, någon typ av reklamyta. Scania har den senaste tiden sökt en ny leverantör av dessa typer av skyltar och valet föll till slut på Zone Systems.

Zone Systems har under många år utvecklat och levererat skyltar för trafikreklam och är med sin långa erfarenhet av dessa typer av skyltar en stark aktör på marknaden.

Skyltarna behöver klara tuffa förhållanden eftersom de både finns monterade på utsidan av bussarna men också invändigt där många resenärer vistas. Segmentet trafikreklam är ett stort och prioriterat område för bolaget.

– Ett långsiktigt och strategiskt arbete har nått en milstolpe, nu ska vi fortsatt visa att vi är rätt leverantör för Scania och hjälpa dem utveckla produktfloran. Det känns också extra glädjande att vi producerar alla dessa typer av skyltar i vår svenska produktion, säger Olof Viklund, VD på Zone Systems.

Kontakta oss