Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
7 december, 2020

Taco Bar ny kedjekund till Zone Systems

Vem har inte längtat till fredag och till Tacomyset? Taco Bar som är Sveriges första och äldsta Tex-Mex kedja erbjuder take away, hemkörning och catering utöver de fysiska restaurangerna. De senaste åren så har Taco Bar genomgått en del förändringar med bl a en ny logotype, ny inredning och bredare meny med nya spännande smaker. Kedjan fortsätter att etablera nya restauranger i Sverige och senaste tillskottet var Norrtälje. Till restaurangen i Norrtälje har Zone Systems levererat helhet med alltifrån fasadskyltar, flaggskyltar, neonskyltar och olika ljusskyltar inomhus och tillhörande montage och projektledning.

– Zone Systems har visat ett fantastiskt personligt engagemang och varit väldigt flexibla i ett projekt med väldigt tight tidsplan. Det känns tryggt att fortsatt ha Zone Systems som erfaret skyltföretag inom branschen som partner, säger Per Krohn på Taco Bar.

Zone Systems är en helhetsleverantör som har lång erfarenhet av många olika skyltlösningar. Zone Systems satsning på fasta skyltar bidrar till ett helhetserbjudande som är väldigt konkurrenskraftigt på marknaden.

– Vi är ödmjuka och väldigt tacksamma att få förtroendet att leverera helheten kring skyltar till Taco Bar. Vi ser framemot ett tight partnerskap framöver där vi ska vara Taco Bars trygga högra hand i skyltprojekt, säger Andreas Forsfjäll produkt- och projektchef på Zone Systems.

 

Kontakta oss