Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
15 februari, 2022

Preem skriver 3-års avtal med Zone Systems

Helhetsleverantören av skyltar och visuell kommunikation Zone Systems har vunnit en upphandling med Preem och skrivit ett 3-års avtal som gäller from 1 januari 2022. Avtalet innehåller bl a att se över skyltningen och kommunikationen på station. Likaså innefattar avtalet leverans av skyltprodukter, skyltbudskap och alla tillhörande tjänster såsom skyltlov, montage och projektledning kontinuerligt.

– Vi sökte en samarbetspartner som dels kan vara rådgivande kring skyltning och kommunikation på våra stationer och dels leverera nya skyltlösningar. Zone Systems visade på ett genomarbetat tänk kring olika skyltlösningar och hur vi på bästa sätt kommunicerar på station. Det känns både tryggt och inspirerande att arbeta med Zone Systems framöver, säger Helena Hammarström, Concept Manager på Preem.

Zone Systems projektteam som bland annat består av kundansvarig, projektledare, AD/strateg och kommunikatör har påbörjat arbetet med att analysera stationerna genom att se över befintlig skyltning, flöden och tillsammans med Preem kartlägga behoven av kommunikation framöver.

Detta kommer att mynna ut i ett koncept-/skyltprogram med riktlinjer och förslag på lösningar kring hur Preem bör tänka kring bland annat sina kommunikationsskyltar och navigeringsskyltar. Var bör de vara placerade, vilket syfte har de, design, vilken typ av kommunikation bör finnas på dem och vilken typ av skylt är att föredra beroende på kommunikationen och hur ofta budskapet ska bytas. Detta arbete och analys utgår ifrån verktyget Zone Marketing som Zone Systems sedan många år tillbaka utvecklat. Zone Marketing hjälper till att identifiera de olika zonerna kunderna befinner sig kring ett köpställe och vilken typ av budskap som behövs i dessa zoner.

– Det känns kul att vara igång med samarbetet med Preem. Vi är väldigt ödmjuka och tacksamma för det förtroende Preem visat oss och det känns roligt att verkligen få hjälpa till med helheten från koncept-/skyltprogram till leverans och använda vår kunskap och erfarenhet vad gäller att driva skyltprojekt. Vi ser framemot den fortsatta resan tillsammans, avslutar Maria Tedestedt, Key Account Manager på Zone Systems.

 

Kontakta oss