Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
26 april, 2022

Stark tillväxt för Curb Food

Curb Food är ett “delivery-first”-kök som serverar matkoncept från hela världen, samlat under ett och samma tak och optimerat för leverans. Curb Food ger kunden möjlighet att beställa allt från pizza, sallad, tacos och burritos i samma beställning. Du väljer själv om du vill få det levererat hem till dörren eller om du vill plocka upp på det plats genom leveransplattformar som foodora, Wolt och Uber Eats. Det första köket öppnades i Vasastan i Stockholm under våren 2020 och sedan dess har de öppnat upp flera kök på olika platser runt om i Sverige och Danmark.

Zone Systems hjälpte Curb Food redan i konceptstadiet att ta fram sina skyltar och sitt visuella uttryck.

 

  • Jag har stött på Zone tidigare och hyser stor respekt för deras kunskap och erfarenhet. De är enkla att ha att göra med och har varit väldigt flexibla i uppsättningen av vårt skyltkoncept. Vi är väldigt nöjda med leveranserna och vårt samarbete, säger Peter Bergkvist på Curb Food.

 

Zone Systems har utöver konceptframtagandet hjälpt till med projektledning, hantering av skyltlov och förstås leverans av skyltar och grafisk produktion. Både fasadskyltarna och flaggskyltarna är utrustade med LED neon vilket är ett hållbart och miljövänligt alternativ jämfört med gas neon. Och som dessutom ger ett schysst uttryck i Curb Foods koncept. Zone har sedan starten levererat helheten till Curbs etableringar och har nu senast levererat till både Köpenhamn och flera nya kök i Europa.

 

  • Vi är tacksamma att få ha hjälpt Curb Food med konceptframtagande av deras skyltar och visuella uttryck. Båda bolagen är på en häftig tillväxtresa och vi har hittat ett bra samarbete. Zone Systems har ett starkt erbjudande och det kommer fram när vi tidigt får vara med i processen kring skyltar som i Curbs fall. Nu ser vi fram emot att fortsätta leverera kvalitativa produkter och lösningar för kunden, avslutar Eddie Andersson, Key Account Manager på Zone Systems.
Kontakta oss