Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
13 december, 2021

Zone lanserar

Zone Systems fortsätter arbetet med att positionera sig på marknaden. Bolaget är en professionell partner för helhetslösningar inom skylt och visuell kommunikation och lanserar idag sin nya grafiska profil med ny logotyp. Under året har Zone tillsammans med sina byråer TR (numera en del av Henson) och Grit Media arbetat med att ta fram en ny hemsida som ska möta kundernas nuvarande och framtida behov men också hjälpa företaget att kommunicera en tydlig och klar bild av varumärket.

Den grafiska profilen är en viktig del i vårt arbete med vår positionering. Att uppträda på ett sådant sätt att vi bygger rätt bild av varumärket Zone systems. Vi vill att vår kommunikation ska förstärka upplevelsen av Zone systems som en professionell, engagerad och kunnig partner. Därför känns det viktigt att vår visuella identitet upplevs professionell, tydlig och vittnar om vår yrkesstolthet. Logotypen är en vidareutveckling av vår tidigare version med en tydligare symbol för ”zon” och ett uppdaterat och lite mer modernt grafiskt uttryck.

Utöver Arbetet med ny grafisk profil har Zone Systems också drivit en del andra spännande marknadsprojekt under året. Och bolaget är just nu inne i en rekryteringsprocess där en dedikerad marknadskommunikatör ska anställas.

– Jag är väldigt stolt över det arbete mitt marknadsteam uträttat under året och det känns väldigt stimulerande att få lansera vårt nya varumärke. Jag är helt övertygad om att det kommer att hjälpa oss att ta nästa steg som bolag. Jag vill också rikta ett stort tack till TR och Grit Media som hjälpt oss med dessa projekt under året. Nu tar vi avstamp och gasar mot fortsatta satsningar 2022, avslutar Olof Viklund, VD och delägare på Zone Systems.

startsidan hittar du ett filmklipp som visar vad en av Zones viktiga byggstenar som professionell partner för helhetslösningar inom skylt och visuell kommunikation kan betyda för dig.

Kontakta oss