Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
15 februari, 2022

Zone levererar helhet till hållbart fast food koncept

Hawaii Poké var den första restarungen i Skandinavien att erbjuda Poké. Poké är en kryddad rå fiskrätt som kommer från Hawaii. Den har sitt inflytande från Japan och beskrivs bäst som Sushisallad. Till flera av höstens nyetablerade Hawaii Poké-restauranger har Zone Systems levererat tjänster och produkter vad gäller skylt. Leverans har bestått av bland annat hantering av skyltlov, fasadskyltar, foliering och montageuppdrag. Hawaii Poké har idag 27 etablerade restauranger i Sverige.

– När Zone hörde av sig kändes de som en seriös aktör och de visade på ett stort personligt engagemang. De har varit väldigt lösningsorienterade och snabbfotade och har hanterat skyltprojekten åt oss på ett mycket tillfredställande sätt, säger Aaron Colman på Hawaii Poké.

Zone har bland annat projektlett skyltleveranser till flertalet av Hawaii Pokés etableringar. När det gäller skyltar utomhus krävs allt som oftast skyltlov från kommunen. Skyltlov kan ta upp emot 10 veckor att bli beviljade och det är tid som beställaren (Zones kund) inte alltid har tid att vänta på.

– I ett av projekten med Hawaii Poké har vi fått utveckla och montera provisoriska skyltlösningar i väntan på godkänt skyltlov från kommunen. På Zone ser vi möjligheter och försöker göra vad vi kan för att hjälpa vår kund på bästa sätt säger Eddie Andersson, Key Account Manager och projektledare på Zone Systems.

Till alla restauranger producerar också Zone specialdesignade gatupratare i Hawaii Pokés rosa färg. De tillverkas i Zones egna produktion i Vadstena och blir sedan ett viktigt komplement i Hawaii Poke’s marknadsföring

– Det är väldigt kul att vi också får vara med och hjälpa Hawaii Poké med designförslag och inte bara skyltleverans. Nu fortsätter vi resa tillsammans avslutar Eddie Andersson.

 

Kontakta oss