Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
29 augusti, 2022

Zone levererar ny kundanpassad laddstolpe — nytt kundsegment

Zone Systems har en lång historia av att erbjuda ett stort urval av skyltlösningar till kunder över hela världen. Nu vill vi berätta om en ny kundanpassad lösning som exempel på vår flexibilitet. För sex månader sedan fick vi en ny förfrågan och vi har arbetat med att designa och producera utrustning för laddstolpar för el- och hybridbilar och nu kan vi stolt visa upp våra första produkter.

Eddie Andersson, Key Account Manager på Zone Systems berättar att vår beställande kund Re & Go har flexibla lösningar för laddboxar till både företagskunder och privata konsumenter. Vi har designat och konstruerat delar av utrustningen med hänsyn till Re & Gos önskemål och sedan har deras elektronik installerats och adderats till vår konstruktion.

  • Detta projekt är ett exempel på att vi utan problem kan gå utanför boxen för att möta vår kunds önskemål. Vårt nära samarbete med konstruktör och designer i vårt team ger oss möjlighet att tillmötesgå våra kunders önskemål och att vi med det kan erbjuda nya produkter och i detta fall till ett nytt kundsegment, berättar Eddie Andersson, Key Account Manager.

För privatkonsumenten har vi producerat både en vägghängd hållare och en stolpe där konsumenten har valmöjligheten att välja vad som passar denne bäst utifrån design och placering. För företagskonsumenten har vi tillverkat en rejälare stolpe i aluminium för att även kunna applicera dubbla laddboxar.

Carl Assarsson, Design and Development Engineer på Zone Systems berättar vidare om konstruktionsarbetet.

  • Några av de modeller vi tagit fram har till stor del producerats av redan befintligt material. I förlängningen innebär det att vi sparar tid, tar hänsyn till miljön och att vi med det vet att vi kommer leverera ett gott resultat och material av rätt kvalitet.

Kontakta oss