Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
23 mars, 2023

Zone Systems tar hem stororder för leverans till Filippinerna

Vårt vändbara menysystem s.k. flipboard är populärt och fortsätter att gå hem hos kunderna. Nyligen har Zone Systems fått order på en större leverans av menysystem till den filippinska marknaden. Produkterna kommer att levereras senare i vår och är avsedd för ca 240 köpställen placerat runtom i landet. 

I början av förra året levererade vi liknande volymer av menysystem till samma marknad och under flera år har vi fortsatt att utveckla dessa typer av produkter. Dessa typer av menysystem levereras fortsatt till ett antal kunder i Europa också. Produkterna kommer att produceras hos Zone Systems produktionspartner i södra Kina.

 

”Viktigt och roligt att affärerna fortsätter att ticka på till den asiatiska marknaden och att produktområdet menysystem fortsätter att vara en konkurrenskraftig och intressant produkt för marknaden kontra de digitala alternativ som finns”. berättar Stefan Lundström projektkoordinator.

Vi hoppas att fler ska se vilka möjligheter som finns med dessa typer av produkter. Är du intresserad så läs mer här: Vändbart menysystem Flipboard – Zone Systems (zone-systems.com)

Kontakta oss