Gå direkt till textinnehållet

Kvalitet och personligt engagemang sedan 1975

Zone Systems verksamhetsfilosofi bygger på lika delar flexibilitet, kvalitet och kundfokus. Att utveckla och designa skyltprogram som överträffar kundens förväntningar, utifrån ett brett sortiment av produkter och tjänster, är varför vi gör det vi gör.

Vi är en av marknadens ledande leverantörer av skyltar och visuell kommunikation. Vi gillar att möta våra kunder på deras hemmaplan, att arbeta lösningsorienterat och med personligt engagemang. Faktumet att våra processer, rutiner och produkter också håller en hög standard skapar förutsättningar för långa samarbeten och goda relationer till våra kunder, samarbetspartners och vår omvärld. Det är så vi och våra kunder når framgång.

En film om engagemang och kundfokus och om att kundens behov alltid styr vårt sätt att arbeta.

Vi drivs av tanken på att skapa rätt lösning för dig. Vi har möjlighet till egen tillverkning samt en stor erfarenhet och expertis när det kommer till visuell kommunikation och varumärken. Det är genom detta vi kan erbjuda specialanpassningar som överträffar dina behov och förväntningar. I design- och konstruktionsstadiet står användarvänlighet och funktionalitet i fokus. Det är då du har störst chans att påverka hur din lösning utvecklas. Kontakta oss gärna för mer information om hur vi kan möta dina skyltbehov.

 

Vår historia

Vår historia tar sin början 1975. Ivan Karlsson och sonen Bengt startar ett litet företag i Vallentuna utanför Stockholm, i syfte att sälja markiser. Då markiser är en säsongsvara bestämde de sig för att de behövde en produkt att sälja även vintertid – skyltar. Ivan och Bengts idéer blev starten för ett företag som tagit flera former och namn genom åren. Från 70-talets Karlssons Skylt, till 80- och 90-talets MDI Skandinavien och slutligen till dagens Zone Systems. Idag är Zone Systems ett av de marknadsledande leverantörerna av skyltar och visuell kommunikation. Vi har hela världen som vår marknad, men behåller fortfarande känslan, servicen och engagemanget av ett litet familjeföretag.