Lediga tjänster - Zone Systems Gå direkt till textinnehållet

Lediga tjänster

Tre personer pratar framför fönster med grönska i bakgrunden. Tre personer pratar framför fönster med grönska i bakgrunden.

På Zone Systems jobbar glada, hjälpsamma och engagerade kollegor tillsammans i en kultur som är både familjär och tillväxtinriktad. Här kommer du att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. För att ta oss till nästa nivå som företag behöver vi nyfikna människor som vill vara med på resan.

Här nedan hittar du lediga tjänster som är aktuella just nu.

 


 

Nu söker vi en  Plats- och produktionschef till Zone Systems i Vadstena.

I rollen kommer du att ha det yttersta ansvaret för att leda, driva och utveckla vår produktionsenhet. Du ansvarar för produktionens personal, budget, affärsmål, inköp och resultat. Du driver kontinuerliga förbättringar för verksamhetens alla processteg som innefattar beredning, produktion, kvalitetssäkring, leverans och uppföljning. Vi erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en familjär och tillväxtinriktad företagskultur.

Låter det intressant? Kul! Läs mer här:

https://www.jeffersonwells.se/sv/jobb/5bb152ae-fbcd-49ff-b09a-a5fb51780fc9/plats–och-produktionschef-till-zone-systems 

 


Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.