Gå direkt till textinnehållet

Lediga tjänster

Tre personer pratar framför fönster med grönska i bakgrunden. Tre personer pratar framför fönster med grönska i bakgrunden.

På Zone Systems jobbar glada, hjälpsamma och engagerade kollegor tillsammans i en kultur som är både familjär och tillväxtinriktad. Här kommer du att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. För att ta oss till nästa nivå som företag behöver vi nyfikna människor som vill vara med på resan.

Här nedan ser du lediga tjänster just nu.

Marknadskommunikatör till Zone Systems

Drivs du av att fånga kundernas intresse? Är du en marknadskommunikatör och har erfarenhet av att tänka strategiskt? Tycker du om att driva utveckling? Gillar du att vara med och påverka och bygga något stort tillsammans med ett gäng härliga människor? Vill du vara med på en häftig tillväxtresa och ta Zone Systems till nästa nivå? Då kan du vara den vi söker!

Rollen
Zone Systems vill ta nästa steg med att positionera sig som en professionell helhetsleverantör av skyltar och visuell kommunikation. Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta med marknadskommunikation och kan bidra med nya och fräscha idéer och ett stort personligt engagemang. I rollen som marknadskommunikatör arbetar du med och utvecklar vår digitala marknadsföring med alltifrån webb, sociala medier, nyhetsbrev och andra marknadsåtgärder. Du kommer att arbeta i WordPress, Adobes programvaror såsom Indesign och Illustrator och producera en del presentationer i Power Point. Du är också behjälplig i vissa kundcase kring det strategiska och visuella vad gäller kommunikation. Internt ansvarar du även för företagets intranät. I rollen som marknadskommunikatör har du huvudansvaret för dialogen med våra byråer. Du rapporterar till VD.

Profil och kvalifikationer
Vi söker Dig som vill vara med på Zone Systems fortsatta tillväxresa. Du är nyfiken, handlingskraftig och vill göra skillnad. Du har erfarenhet från tidigare roller inom marknadsföring och vill arbeta med det kommunikativa men också med det strategiska. Du har vana av att administrera sociala medier och digital annonsering. Du har stort intresse för nya tekniker, lösningar och kommunikationssätt. Som person är du lösningsorienterad, driven, kundfokuserad och ansvarstagande. Du är en lagspelare och prestigelös. Du har även goda kunskaper i engelska. Vi ser gärna kvinnliga sökande.

Vad kan vi erbjuda dig?
Zone Systems erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag. Vi är ett välmående bolag som vill ta nästa steg och du kommer att ha stor påverkan på vår tillväxtresa inom skyltbranschen. Vi behöver dig!

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tills vidare
Ort: Skellefteå
Urval: Sker löpande
Sista ansökningsdag: 15 november

För mer information kontakta Olof Viklund – VD, 070-586 07 64.
Skicka Din ansökan med CV och personligt brev till olof@zone-systems.com och märk mailet med ”Marknadskommunikatör”.


Svetsare till vår tillverkning i Vadstena

Profil och kvalifikationer
Vi ser gärna att Du har erfarenhet ifrån tillverkningsindustrin eller liknande och att Du dessutom kan svetsa. Som person är Du lösningsorienterad, driven och ansvarstagande. Du är en lagspelare men tar gärna eget ansvar.

Vad kan vi erbjuda dig? 
Zone Systems erbjuder dig en arbetsplats med glada, hjälpsamma och engagerade kollegor i en kultur som är familjär och tillväxtinriktad. Du kommer att erbjudas många omväxlande och utvecklande utmaningar på ett spännande företag.

Start: 1 december
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Vadstena
Anställningsform: Vikariat med möjlighet till en tillsvidareanställning
Sista ansökningsdag: Igår. Vi utvärderar löpande. Så skicka in din ansökan idag.

För mer information kontakta Patrik Lejeborg – Platschef, 0143-62 16 60
Skicka ditt CV och personligt brev till patrik.lejeborg@zone-systems.com och märk mailet med ”Produktionspersonal”.


Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.