Gå direkt till textinnehållet

Ett komplett utbud av tjänster

Vi strävar efter att vara en helhetsleverantör med ett komplett utbud av tjänster för att tillgodose dina behov. Vi håller gärna i hela projekt från konceptutveckling och produktion till finansiering och montage.

Tryckpress med dekaler som matas fram.

Digitalprint och screentryck

Med hjälp av vår tillverkning, erfarenhet, expertis samt vårt etablerade partnernätverk kan vi även lösa print av hållbara och kostnadseffektiva bilder till din skyltlösning i stora och små format. Låt oss sköta helheten.

Läs mer
Kvinna vid bord med dator och miniräknare.

Finansiering

Vill du skapa tillväxt för företaget utan att göra ett långsiktigt åtagande? Vi erbjuder kreativa lösningar för att leasa din skyltlösning. Ta kontakt med oss så berättar vi mer.

Läs mer
Man med blommig skjorta jobbar vid två skärmar

Konstruktion och design

Efter många år i branschen har vi samlat på oss en bred kompetens och en djup förståelse för vad som fungerar – kommunikativt och i praktiken. Zone Systems har en egen avdelning för produktutveckling.

Läs mer
Man med reflexväst och gul hjälm kör truck i lager.

Lager och logistik

När du anlitar oss som leverantör får du både tillgång till vår produktion, vårt lager, vårt nätverk och vår expertis. Oavsett om din lösning kräver flera leverantörer, planering och lagerhållning under en tid. Vi håller i trådarna och levererar allt till rätt plats, i rätt tid.

Läs mer
Två män i skylift monterar skylt på tegelfasad.

Montage

Vi kan erbjuda ett komplett tjänsteerbjudande inklusive montage. Vi lägger stor vikt vid kvalitet vid val av partner för att du ska få bästa möjliga slutresultat. Flexibilitet är viktigt för oss och vi hittar gärna en lösning som passar varje unikt projekt.

Läs mer
Två kvinnor vid skrivbord.

Projektledning

Vi har den erfarenhet, kompetens och de resurser som krävs för att hålla i ett projekt från idé till montage. Som helhetsleverantör är det något vi vill och kan erbjuda våra kunder. Ni fokuserar på det som är viktigt för er verksamhet så tar vi hand om resten.

Läs mer
Man på stege byter bild på ljuslåda.

Service och eftermarknad

Som helhetsleverantör är det viktigt för oss att det vi levererat fortsätter vara en fungerande del av er verksamhet även efter projektets slut. Vi har tillgång till komponenter och reservdelar om något går fel, och möjlighet att bistå med underhåll.

Läs mer
Hand med penna som pekar på ritning.

Skyltlov och bygglov

Att ansöka om skyltlov kan vara en komplicerad och utdragen process. Det är viktigt att det blir rätt och det är mycket att hålla reda på. Vi kan sköta hela processen från situationsplan, fotomontage och se till att ni har rätt underlag till er ansökan.

Läs mer
Man framför laptop med stapeldiagram

Skyltprogram och koncept

Vi kan hjälpa dig med skyltprogram och koncept för att se till att ditt varumärke syns på rätt sätt. Att skyltarna är lätta att uppfatta, tydligt profilerade och rätt belysta kan göra stor skillnad för slutresultatet.

Läs mer
Hand framför ritning av byggnader.

Zone Marketing™

Att kommunicera på rätt plats, vid rätt tillfälle ökar värdet på din skyltning och kan generera bättre affärer för ditt företag. Vår metod utnyttjar kundflödet på ditt köpställe zon för zon för att maximera effekten av din skyltning.

Läs mer
Kontakta oss