Zone Marketing - Zone Systems Gå direkt till textinnehållet

Zone Marketing

Hand framför ritning av byggnader. Hand framför ritning av byggnader.

Timing är den absolut viktigaste komponenten för att optimera kundflödet på ditt köpställe. Vi har utvecklat en metod för att hjälpa dig med just det – att kommunicera rätt sak, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Vi analyserar ditt köpställe från förbipasserande trafik till köp och avslut, och delar upp ytan i zoner. Du får en rekommendation om när dina kunder är som mest mottagliga för olika typer av budskap, och ett skyltprogram skräddarsytt efter din exakta flödesplan. Det betyder en bättre upplevelse för kunden, och en mer lönsam affär för dig.

En självklarhet när man funderar kring kommunikation är att ställa sig frågan ”Vad vill vi kommunicera, vad är syftet och vilka effekter är det vi vill uppnå?” Därefter definiera vilka behov som finns i varje zon och vilka de effektivaste kommunikationslösningarna skulle vara.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Integritetspolicy.