Gå direkt till textinnehållet

Zone Marketing™

Hand framför ritning av byggnader. Hand framför ritning av byggnader.

Zone Marketing™, hjälper dig med timingen i dina budskap

Kommunicera med rätt utformade budskap vid rätt tillfälle och skapa en positiv shoppingupplevelse

Att sätta upp en skylt innebär att du vill kommunicera med dina kunder och besökare. För att kunna göra det på bästa sätt krävs både erfarenhet och kunskap. Vi har hjälpt flera hundratals kunder med skyltning och s.k. zonplaner i fysiska butiker i över 20 års tid och vi har utvecklat en metod som heter Zone Marketing™.

Om du vill ge din kund en riktigt bra shoppingupplevelse i din butik kan vi hjälpa dig med det, allt som behövs är timing och tydliga budskap. Med hjälp av Zone Marketing™ skapar vi en positiv shoppingupplevelse för kunden och i förlängningen ett positivt intryck av ditt företags varumärke. Vi hävdar att timing är den absolut viktigaste komponenten för att optimera kundflödet på ditt köpställe och med vår Zone Marketing™-metod börjar vi med att analysera kundflödet på ditt försäljningsställe, zon för zon. Baserat på den analysen kan vi hjälpa dig med tydliga budskap i varje zon och därmed hitta rätt timing för att förbättra dina möjligheter till ökad försäljning. Med våra rekommendationer får du en skräddarsydd situationsplan över hur du ska kommunicera i de olika zonerna. Vi kan också hjälpa dig att se över din visuella kommunikation i form av koncept och design, vår styrka ligger i att vi kan helheten, från flöde och kommunikation tills dess att skylten är monterad på plats. Kontakta oss idag för att få konsultation runt ditt planerade projekt!

Skissbild, Zone Marketing™

En självklarhet när man funderar kring kommunikation är att ställa sig frågan ”Vad vill vi kommunicera, vad är syftet och vilka effekter är det vi vill uppnå?” Därefter definiera vilka behov som finns i varje zon och vilka de effektivaste kommunikationslösningarna skulle vara.