Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
11 april, 2024

Tandvårdskedjan Aqua Dental växer – lanserar 12 nya kliniker med Zone Systems

En av Sveriges största tandvårdskliniker, Aqua Dental, fortsätter sin expansion genom förvärvet av MyDentist.
I och med köpet ska tolv kliniker omprofileras och få nya skyltar – ett uppdrag som
Zone Systems sätter sina tänder i.

Med sina 37 kliniker och nästan 800 medarbetare är Aqua Dental en av landets största privatägda tandvårdskedjor. Men nu fortsätter bolaget att expandera genom förvärvet av 12 MyDentist-kliniker – i Örebro, Västerås, Norrköping, Malmö, Linköping, Kalmar, Göteborg, Falun, Enköping, Borås, Borlänge och Helsingborg.
Zone Systems kommer leda omprofileringen av MyDentist, från design till färdigt resultat.
– Vi sköter hela processen. Med de helhetstjänster vi erbjuder kommer vi lotsa Aqua Dental framåt, säger Hillevi Sillanpää, Key Account Manager på Zone Systems.

Fortsätter samarbeta
Zone Systems har bland annat genomfört platsbesök för fotograferingar och mätningar, producerat skisser, måttanpassat de nya fasadskyltarna och ansökt om bygglov. Vidare kommer Zone Systems vara ansvariga för produktionen och monteringen av de nya skyltarna. Förhoppningen är att Aqua Dental-klinikerna ska ha fått sin nya identitet i maj.

Samarbetet mellan Aqua Dental och Zone Systems sträcker sig dock längre än så. Aqua Dental har nyligen ändrat sin grafiska profil och Zone Systems kommer framöver delta i utbytet av fasad- och fönsterskyltar på några av de befintliga klinikerna för att skapa ett enhetligt uttryck.
–  Aqua Dental är en fantastiskt rolig kund, som vi ser fram emot att fortsätta arbeta med. Vi har på kort tid byggt upp en tajt relation med varandra.

Kontakta oss