Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
7 juni, 2023

Zone Systems skriver avtal med stor kedja

Nyligen har det blivit klart Zone Systems skrivit avtal med en svensk kedja som leverantör för fasadskyltar, flaggskyltar och andra produkter och tjänster. Kedjan är inne i en offensiv expansionsfas och har som ambition att kraftigt öka antalet shoppar inom en treårs-period.

Vi är stolta över att vi kommer att få vara deras totalleverantör av all skyltning under kommande treårsperiod. Efter några väl genomförda testprojekt där vi levererat fasadskyltar och flaggskyltar till nya öppningar, föll valet på oss som skyltleverantör.

 

Olof Viklund, VD Zone Systems

”Jättehärligt att vi rott detta stora avtal i hamn. Det känns extra roligt att vi får förtroende att leverera en helhet. Allt från produkter och tjänster till service och eftermarknad.” säger Olof Viklund, CEO Zone Systems.

I höstas genomfördes testprojekt i Finland, Norge och i Danmark och där kan vi konstatera att hela länken av produktion, leverans och montage har flutit på bra.

Eddie Andersson, Projektchef Zone Systems

”En annan rolig sak att nämna är att vi även kommer att leverera deras markiser och parasoller. Det är ett ny-gammalt inslag för oss, för historiskt så startade Zone Systems som ett tillverkningsföretag i markisbranschen. Dessa produkter faller väl in i vårt produkterbjudande av visuell kommunikation. Det underlättar också för vår kund eftersom de får färre underleverantörer och vi ser själva ett mervärde i att utöka vårt utbud.” Berättar Eddie.

Innan pilottesterna genomfördes i höstas, så lades det ned mycket arbete på att få till exakt rätt färgnyanser tillsammans med kedjans marknadsavdelning. En färgnyans kan se olika ut i dagsljus och på kvällen i mörker beroende på typ av belysning och på val av material i de olika produkterna. Det blev många timmars testande för att säkerställa att slutresultatet skulle bli bra samt att vår kund var nöjd innan pilottesterna påbörjades.

Eddie Andersson, Project Manager, berättar också att Zone Systems närmast kommer att leverera fasadskyltar och flaggskylar till en ny etablering i Tyskland. Vi ser framemot den fortsatta resan och är glada att vi fått förtroendet att vara helhetsleverantör.

Kontakta oss