Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
Skylt Pincho Nation
13 december, 2022

Pinchos skriver avtal med Zone Systems

Under 2022 har det blivit klart att Pinchos skriver avtal med Zone Systems som leverantör för fasadskyltar, flaggskyltar och andra produkter och tjänster. Ett stort antal skyltprojekt är planerade att levereras ut i Europa till kommande Pinchos restauranger.

Pinchos berättar att de har haft ett behov att förändra sin skyltning och hur deras varumärke uppfattas. Zone Systems har varit inblandade redan från idé-stadiet och sedan vidare till skissbordet där Zone Systems levererat ett antal prototyper under utvecklingsarbetet.

”Nu är vi i hamn med ett avtal och vi är stolta över att ha fått förtroendet av Pinchos” berättar Olof Viklund, CEO, Zone Systems. ”Resan har egentligen bara börjat och vi ser fram emot att serva och att leverera till Pinchos under deras fortsatta expansionssresa. Att vi också fick förtroendet att vara med tidigt i processen kommer att synas och bidra till att helheten blir riktigt bra.” Fortsätter Viklund.

Som tidigare nämnt har Zone Systems varit medverkande tidigt i design- och konstruktionsarbetet. Med Pinchos nya visuella identitet är belysningen mer central och tongivande än tidigare och det har inneburit att vi fått utveckla vårt yrkeskunnande ytterligare och därmed breddat vår kompetens och erbjudande.

Skyltprototyp för Pinchos
En av skyltprototyperna för Pinchos som framställdes

”Zone Systems har engagerade människor i sitt team och de har hjälpt oss i processen att ta fram en ny visuell identitet med deras kunskap, erfarenhet och ihop med ett härligt driv. Det ska bli riktigt kul att få arbeta med varandra framåt.” Berättar Pär Furstedt, projektledare bygg & etablering, Pinchos.

Samarbetet med Pinchos har hittills inneburit utrullningar i både Norge och Danmark och fler utrullningar kommer ske på den svenska och europeiska marknaden under 2023 med start i första kvartalet.

Kontakta oss