Gå direkt till textinnehållet
<< Till översikt
22 mars, 2023

Välkommen Göran, ny Plats- och Produktionschef

1 Mars började Göran Greus som Plats- och Produktionschef vid vår produktionsanläggning i Vadstena. Göran kommer senast från Finja Betong i Skåne där han arbetat som Innovations- och Kvalitetschef. Göran kommer bland annat ha ansvar över att utveckla hela produktionsenheten hos oss.

Mer om Göran är att han har ett nyfunnet intresse för hästar. Det är via hans dotter som intresset har väckts och han har nyligen själv börjat ta ridlektioner. Göran har också ett stort musikintresse och har spelat keyboard i ett hårdrocksband när han var yngre. Nu för tiden blir det mest att sitta vid sitt elpiano och spela för avkoppling. Göran är bosatt i Varv, Östergötland med sin familj och ser fram emot att ha mer tid för familjen och mer fritid när pendlingstiden blir kortare. Kanske vi får se honom plocka upp hårdrocksbandet igen?

Varmt välkommen Göran till oss på Zone Systems, vi är glada att ha dig i gänget!

  • Kaffe eller te? Kaffe och då helst en dubbel espresso.
  • Vad har du på din pizza? En god tomatsås, buffelmozzarella och rejält med basilika. En neapoletansk Margherita med andra ord.
  • Har du nån nördighet? Jag kan recitera hela Hamlets monolog ”To be or not to be…”
  • Vad tittar du på? Helst dokumentärer och alla slags matprogram. Är också road av allt där Hasse å Tage varit involverade.
  • Vad lyssnar du på? Jag är en musikalisk allätare men det mesta som producerades under 70-talet fångar mitt intresse. Dessutom, säger du Thorleifs eller Rory Gallagher så har vi funnit gemensam grund.
  • App som används mest? Spotify
  • Vad köpte du senast?  Ett nytt startbatteri till min lilla Fiat Barchetta.
  • Berätta nått som inte många vet om dig?  Jag läser kokböcker innan jag ska sova.
  • Vad är viktigt för att du ska trivas på jobbet? Att det finns en laganda där alla känner tydlighet i sin roll i helheten, en öppen prestigelös dialog och mod att förändra det som inte fungerar. Att stämningen är familjär och inkluderande med humor är viktigt för att vi ska våga prata med varandra på ett rakt, öppet och respektfullt sätt. Sen måste det finnas kaffe!
  • Vad gör du helst på söndagar?  Beror lite på årstid men jag blir förmodligen väckt av hunden 06.30. Är det vår, sommar eller höst blir det garanterat en picknick-tur med Barchettan utmed småvägarna på slätten. Hade frågan gällt lördagar så hade Melodikrysset klockan 10:00 varit ett givet svar. Det är heligt!
Kontakta oss